
De voordelen van koken op inductie
Geplaatst op Donderdag 9 November 2023 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 27 seconden
Koken op inductie wint snel terrein. Tegenwoordig is meer dan de helft van de verkochte kookplaten een inductieplaat.
Wij zetten de voordelen van koken op inductie voor je op een rij:
- Het is veilig Geen open vuur of gas wat per ongeluk aan staat.
- Het hitteveld warmt zeer snel op en koelt ook weer snel af.
- Energieverbruik van inductie is zeer efficiënt. Er lekt nauwelijks hitte weg.
- Een inductiekookplaat is makkelijk schoon te krijgen en te houden.
Meer informatie over koken op inductie? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/maatregel/elektrisch-koken-inductie
Meer nieuws
- Earth Hour 2025 - Doe je mee?
- Adviseur aan het woord - Wat betekent het einde van salderen voor jou?
- NK Tegelwippen 2025: help jij mee om je buurt groener te maken?
- Wist je dat.. - Naad- en kierdichting
- Wanneer kan je eigenlijk isoleren? - natuurvriendelijk isoleren
- Warme truien dag 2025
- Wist je dat - Warmteverlies van enkelglas
- Zet je cv-ketel op 60 graden en bespaar onnodige energiekosten
- ISDE 2025: Dit is er veranderd
- Wist je dat - Radiatorfolie