App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Zonnepanelen extreem populair

29-5-2017

De zonnige dagen zijn in volle gang en de lange warme zomerdagen komen er weer aan. Volgens het Duurzaam Bouwloket hét moment om eens na te denken over het aanschaffen van zonnepanelen!

Zonnepanelen extreem populair
De afgelopen jaren is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Dat heeft er voor gezorgd dat het een rendabele investering is geworden. Meer inwoners kiezen dan ook voor zonnepanelen op hun dak. Geen hoge energierekening meer, maar gewoon je eigen stroom opwekken. 

Het aantal zonnepanelen groeit al 10 jaar flink en vrijwel elk jaar is het ook weer meer dan het jaar daarvoor. 2016 was een absoluut top jaar met 525 Megawatt. Ofwel zo'n 2 miljoen zonnepanelen. Er zijn sinds vorig jaar 409.812 zonne-energie systemen geregistreerd in Nederland. Meld Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Op een totaal van 9,5 miljoen elektriciteitsaansluitingen heeft 4,3% van de particuliere en zakelijke aansluitingen zonnepanelen.

Meer informatie over zonnepanelen
Wilt u gratis en onafhankelijk advies over zonnepanelen? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/zonnepanelen en doe de zonnepanelen check. U ontvangt alle nodige informatie over het plaatsen van zonnepanelen. Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket. 

Stel hier uw vraag

 

Realisatie door MindProductions.nl