Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Wijkaanpak energiebesparing en comfortabel wonen in Bergambacht

Geplaatst op Dinsdag 3 Oktober 2017 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 52 seconden

2-10-2017

Beste bewoner,

De gemeente Krimpenerwaard organiseert in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor bewoners uit de wijk Uitbreiding Dorp Bergambacht. U ontvangt nog een uitnodigingsbrief met de datum, tijd en locatie van de informatieavond.

Ter voorbereiding van deze avond zoeken wij van ieder type woning in uw wijk een referentiewoning. Deze woningen krijgen kosteloos een maatwerkadvies voor energiebesparende maatregelen. In deze brief leest u wat hierbij komt kijken en hoe u zich kunt aanmelden.


Energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen kunnen de energierekening flink omlaag brengen en het zorgt ervoor dat de woning zijn waarde blijft behouden of zelfs in waarde zal stijgen. De manier waarop u het best uw woning kunt verduurzamen en energie kunt besparen hangt onder meer af van het type huis waarin u woont. In het kader van het project ‘wijkaanpak energiebesparing’ zal het Duurzaam Bouwloket in uw wijk van de meest voorkomende woningtypen een kosteloos advies op maat maken.

Wilt u een kosteloos maatwerkadvies van uw woning?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er liggen om uw woning te verduurzamen?
Stuur dan een mail naar info@duurzaambouwloket.nl en maak kans op een gratis maatwerkadvies met infraroodscan (een dergelijke scan laat zien op welke plekken de woning warmte verliest).
Vermeld daarbij uw adres + telefoonnummer en welke maatregelen u in het verleden al aan uw woning heeft getroffen. Het Duurzaam Bouwloket ontvangt uw aanmelding graag vóór 23 oktober 2017 aanstaande.

Nadat de aanmeldingen zijn ontvangen, wordt er voor ieder woningtype één referentiewoning geselecteerd. Bent u de eigenaar van één van de geselecteerde referentiewoningen, dan nemen de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket contact met u op. Zij bezoeken vervolgens uw woning voor het maken van het maatwerkadvies en de infraroodbeelden. Het bezoek neemt ongeveer een uur per woning in beslag. Alle adviezen en de specifieke mogelijkheden per woningtype worden gepresenteerd tijdens de informatieavond.

Het vervolg
U ontvangt binnen enkele weken een uitnodigingsbrief voor de informatieavond met het programma van de avond. U krijgt in ieder geval een presentatie van de adviseurs, waarbij de resultaten van de maatwerkadviezen worden gedeeld en u de ruimte krijgt al uw vragen te stellen.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente