Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Wijkaanpak Groenswaard

Geplaatst op Maandag 14 Augustus 2017 - Geschatte leestijd: 2 minuten, 2 seconden

14-8-2017


Beste bewoners van de Groenswaard,

Energie besparen is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Om te bekijken of ook uw energiekosten omlaag kunnen, biedt de gemeente Waddinxveen, door middel van het programma ‘Duurzaam Groenswaard’, een gratis energiescan van uw woning aan. In de wijk Groenswaard wordt dit advies aangeboden in samenwerking met de energieadviseurs van Stichting het GroenePlatform. 

Gratis energieadvies voor uw woning
Binnenkort komt de energieadviseur van Stichting het GroenePlatform bij u aan de deur voor het maken van een afspraak. De energieadviseur legitimeert zich. Als u gebruik maakt van een gratis onderzoek, dan inspecteert de adviseur in ongeveer een uur tijd uw woning en krijgt u direct advies en besparingstips.

Als blijkt dat u flink kunt besparen op uw energiekosten en u bovendien kunt genieten van meer wooncomfort, dan kan de energieadviseur een voorstel doen. Het voorstel bevat een vrijblijvend aanbod voor het energiezuiniger maken van de woning. Het staat u uiteraard vrij om van het aanbod gebruik te maken en het verplicht u tot niets.

Bent u benieuwd wie er bij u aan de deur komt? Op de achterzijde van deze brief stelt één van de adviseurs zich alvast voor. De andere adviseur herkent u aan de kleding met het logo van Stichting het GroenePlatform.

Waarom programma Duurzaam Groenswaard?
Waddinxveen stimuleert het energiezuiniger maken van bestaande woningen. Door een intensieve samenwerking met onder meer bewoners, woningcorporaties, bouwbedrijven, energieleveranciers en het gemeentelijke energieloket (Duurzaam Bouwloket) zorgen we er samen voor dat Waddinxveen duurzamer wordt. Daardoor profiteren steeds meer Waddinxveners van lagere energiekosten en meer woonplezier.

Wilt u nu al een afspraak voor een gratis energiescan maken? Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met Stichting het GroenePlatform via Harry de Gelder op het nummer 06 40 56 72 77

Duurzaam Waddinxveen
Wilt u meer informatie over het energiezuiniger maken van uw woning? Kijk dan eens op de website van Duurzaam Bouwloket ( www.duurzaambouwloket.nl/waddinxveen ). Het Duurzaam Bouwloket is uw gemeentelijk energieloket. Hier kunt u alvast gratis digitaal informatie en advies inwinnen over het verduurzamen van uw woning en de mogelijkheden op het gebied van subsidies en leningen.

Met vriendelijke groet,

 

Gemeente Waddinxveen                                  
Lex Hofstra                                                 
Wethouder Duurzaamheid                                                        

 

 

Even kennismaken:
Duurzaamheidsadviseur Harry de Gelder
“Als energie- en duurzaamheidsadviseur ben ik sinds anderhalf jaar actief bij de Stichting het GroenePlatform. Ik ben de komende maanden als Waddinxvener actief voor het programma Duurzaam Groenswaard in de wijk en hoop dat wij ons steentje kunnen bijdragen in een nog duurzamer Waddinxveen!”
 

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente