App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Uw huis duurzamer goedkoper en energiezuiniger

De gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout steunen uw groene voornemens!

Uw huis isoleren? Zonnepanelen op het dak? Van een betegelde naar een groene tuin? Het zijn mooie voornemens die het volgende gemeen hebben: ze maken uw leven comfortabeler en goedkoper. En ze zijn goed voor het milieu. De gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout willen u graag helpen uw groene voornemens te realiseren. Daarom helpen we u op weg; met advies, hulp bij offertes en een bijdrage in de kosten.

In 3 stappen naar een duurzame en energiezuinige woning
 

 1. Oriënteer u op Duurzaam Bouwloket
  Op deze website kunt u zich oriënteren op duurzame maatregelen. Ook kunt u met Duurzaam Bouwloket in gesprek om te kijken welke maatregelen het beste bij u passen en welke regelingen beschikbaar zijn. Deze zijn soms stapelbaar.
   
 2. Vraag een offerte aan
  Voor het aanvragen van een eventuele gemeentelijke subsidie/lening moeten de offertes voldoen aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden vindt u op de site van Duurzaam Bouwloket.
   
 3. Vraag subsidie en/of lening aan
  Voordat u overgaat tot het laten uitvoeren van de duurzame maatregelen moet u eerst de subsidie en/of lening aanvragen en hiervoor een toekenning hebben ontvangen.


Meer weten of direct aan de slag?
Bekijk deze website voor meer informatie over duurzaamheidsmaatregelen of stel een vraag via de helpdesk.
Onder het kopje Subsidie/Lening vindt u alles over het aanvragen van een subsidie en/of lening en de voorwaarden die hiervoor gelden.

 

Omgevingsdienst West-Holland voert de regelingen uit namens de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout.

Realisatie door MindProductions.nl