App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Speciaal kortingsaanbod voor bewoners Bergambacht

24-1-2018

Beste bewoner van Bergambacht,

De gemeente Krimpenerwaard wilt u op de hoogte brengen van het kortingsaanbod voor energiebesparende maatregelen. Tot 1 maart kunt u een vrijblijvende offerte (met korting) aanvragen voor het toepassen van dak-, spouw-, vloer- en bodemisolatie, zonnepanelen, houtpelletkachels en kozijnen. Wilt u infraroodfoto’s van uw woning laten maken? Ook hiervoor kunt u korting krijgen. Meer informatie over het kortingsaanbod en het aanvragen ervan vindt u op de website: www.duurzaambouwloket.nl/wijkaanpak/krimpenerwaard

Waarom een kortingsaanbod?
Naar aanleiding van de geslaagde informatieavond van de wijkaanpak energiebesparing en comfortabel wonen in Bergambacht, heeft een groot aantal bewoners besloten aan de slag te gaan. Het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket heeft voor deze groep bewoners een kortingsaanbod opgezet bij regionale bedrijven, zodat zij hun woning voordelig kunnen verduurzamen. Dit aanbod is dermate interessant dat de gemeente Krimpenerwaard het graag wilt delen met alle inwoners uit Bergambacht.

Welke maatregelen zijn voor u interessant?
Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen uit eerder verstuurde brieven zijn de meest voorkomende woningtypen in Bergambacht onderzocht op de energiebesparings- en verduurzamingskansen. De resultaten van de woningopnames (inclusief infraroodbeelden) zijn gedocumenteerd in adviesrapporten. Wilt u een adviesrapport opvragen van een voorbeeldwoning die aansluit op uw woningtype en ontdekken welke mogelijkheden er liggen om uw woning comfortabel en energiezuinig te maken?  Mail dan uw naam + postcode + huisnummer naar info@duurzaambouwloket.nl. Geef daarbij aan dat u een adviesrapport wilt ontvangen van het project ‘wijkaanpak energiebesparing en comfortabel wonen in Bergambacht. 

Duurzaam Bouwloket
Duurzaam Bouwloket wordt door de gemeente Krimpenerwaard ingezet om u verder te helpen met gratis informatie en onafhankelijk advies over: energiebesparende maatregelen, financieringsmogelijkheden en uitvoerende bedrijven. Neem een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie, of stel direct een vraag via de helpdesk.

Realisatie door MindProductions.nl