Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

RegioIsolatie start isolatiecollectief in Heerhugowaard

Geplaatst op Vrijdag 25 Augustus 2017 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 14 seconden

25-8-2017

Nu tijdelijk extra goedkoop isoleren in Heerhugowaard

Denkt u erover na om uw woning te verduurzamen en woont u in Heerhugowaard? Dan heeft u geluk, isoleren is daar momenteel door het collectief van RegioIsolatie extra goedkoop. Tijdelijk betaalt u minder geld doordat het gehele dorp in één keer helpt isoleren. Dit scheelt voorrijkosten en eventueel ook burenkorting, en dat wordt naar u doorberekend!

Hoe werkt het?
Momenteel loopt er een tijdelijke actie in Heerhugowaard, ook wel een collectief genoemd. Deze actie duurt tot  en geldt enkel voor inwoners van Heerhugowaard. Doordat in één keer het hele dorp rond dezelfde periode geholpen kan worden scheelt dit veel onnodige kosten. Hier profiteert u van, waardoor isoleren een stuk goedkoper is.

Duurzaam wonen begint met isolatie
Hoewel er veel verschillende maatregelen op de markt zijn om te verduurzamen raden wij altijd aan om éérst maximaal te besparen voordat u energie gaat opwekken. Om dit te doen is isolatie een belangrijke eerste stap, die snel en relatief goedkoop (vergeleken met andere maatregelen) uitgevoerd kan worden. U bespaart minimaal €200 euro per jaar, en afhankelijk van de maatregel kan dit bedrag nog hoger uitvallen!

Waar meld ik me aan?
Aanmelden voor dit collectief kan via de website: www.regioisolatie.nl/heerhugowaard/

Voor vragen over dit collectief heeft RegioIsolatie zijn eigen telefoonnummer: 088 - 22 111 22.

Ik woon niet in Heerhugowaard, wat nu?
Ook wanneer u niet deelneemt aan een collectief verdient isolatie zichzelf snel terug. Bekijk eens www.regioisolatie.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente