App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Plaatsen isolerend glas grote comfort klapper

23-2-2018


Geen kou en condens bij de ramen en veel minder geluid van buiten.
 


Heeft u last van koude luchtinfiltratie in de woning? Wellicht is het plaatsen van isolerend glas een goede maatregel voor u. De meeste koude lucht doet namelijk zijn intrede via de ramen, kozijnen en naden en kieren. Heeft u nog enkel glas of gewoon dubbel glas (‘thermopane glas’)? Overweeg dan over te gaan op triple glas of HR++ glas. Het bespaart u namelijk een hoop energiekosten. Bovendien zorgt het voor comfortverbetering: geen kou meer bij de ramen, geen condens aan de binnenkant van het raam en veel minder geluid van buiten.

Gratis en onafhankelijk advies      

Twijfelt u over wat voor glas u heeft en of isolerend glas een rendabele maatregel is voor uw woonsituatie? Neem contact op met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Onafhankelijk adviseurs helpen u verder met gratis advies over energiebesparende maatregelen, subsidieregelingen en betrouwbare uitvoerende bedrijven. Op deze website vindt u meer informatie. Wilt u direct contact met een adviseur?
Stel hier uw vraag


Kies triple glas of HR++ glas
Triple glas en HR++ glas zijn nu de standaard als u enkel glas of gewoon dubbel glas (‘thermopane glas’) gaat vervangen. Het is zonde om voor glas met een lagere isolatiewaarde te kiezen. Met triple glas en HR++ glas bespaart u veel meer energie dan met gewoon dubbel glas, en de extra kosten vallen mee.  Triple glas is soms te dik of te zwaar om in bestaande kozijnen te plaatsen. Kies dan voor HR++. Gaat u ook uw kozijnen vervangen? Kies dan voor kozijnen met triple glas en dubbele kierdichting, dan heeft u meteen de beste isolatie voor uw ramen.

Subsidie check
Bent u benieuwd of er subsidie aanwezig is? Doe dan de subsidiecheck via www.duurzaambouwloket.nl/subsidieregelingen. Of maak gebruik van de helpdesk.


Ervaring met triple glas

Advies nodig bij het verbeteren van uw energielabel?

Om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn, zouden wij graag van u willen weten welke maatregelen u in het verleden heeft uitgevoerd (of laten uitvoeren).

E-mailadres   Postcode Huisnummer  
 
Realisatie door MindProductions.nl