Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Maandag 26 maart informatieavond subsidies en leningen voor verbouwen en energiebesparing

Geplaatst op Maandag 19 Maart 2018 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 4 seconden

19-3-2018

Gaat u slopen of verbouwen? Hebt u een woning geërfd waar wat aan moet gebeuren? Wilt u zonnepanelen, een zonneboiler of isoleren? Wilt u woningen samenvoegen? Wilt u langer in uw woning kunnen blijven wonen? Wilt u meer weten over subsidies en leningen hiervoor? Kom dan op maandag 26 maart naar de informatieavond in het stadhuis in Terneuzen!

 

Het Rijk, de provincie Zeeland en de gemeente Terneuzen hebben een aantal subsidies en leningen voor particuliere woningen die voor u interessant kunt zijn. Op 26 maart vertellen landelijk energieambassadeur Marlou Boerbooms, de provincie Zeeland en de gemeente Terneuzen u hier alles over. Daarnaast kunt u uw eigen plannen en ideeën bespreken met de aanwezige medewerkers van de provincie en de gemeente. Het maakt niet uit of u nog maar een globaal idee hebt of al een uitgewerkt plan. Samen kunnen we kijken of een subsidie of een lening mogelijk is.

 

De informatieavond is op maandag 26 maart in het stadhuis in Terneuzen. De avond begint om 19.00 uur en is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Particulieren, aannemers, installateurs en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.


Helpdesk
Voor meer informatie over de regelingen en hulp bij het aanvragen kunt u terecht op het onafhankelijke en gratis energieloket van de gemeente Terneuzen.
Stel hier uw vraag

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente