Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Kortingsactie isolatie en duurzaamheidsbeurs in Blaricum

Geplaatst op Vrijdag 19 Januari 2018 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 11 seconden

19-1-2018

Beste bewoner,


het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket heeft een isolatieactie opgezet voor inwoners die willen isoleren met korting. Deze actie wordt ondersteund door de gemeente Blaricum. Tijdens de actie wordt er een Duurzaamheidsbeurs georganiseerd voor inwoners die gratis en onafhankelijk advies willen inwinnen over het verduurzamen van de woning.

10% korting isolatiemaatregelen
Vanaf 20 januari t/m 31 maart 2018 kunt u als particuliere woningeigenaar 10% korting krijgen op de toegepaste vierkante meter prijs voor: spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloer- en bodemisolatie. Via de website www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie kunt u een vrijblijvende offerte met korting aanvragen. U vindt er ook meer informatie over de actievoorwaarden. 

Duurzaamheidsbeurs Blaricum Natuurlijk Duurzaam
Denkt u erover om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Of wilt u andere maatregelen nemen om energie te besparen? Maar weet u niet waar te beginnen. Of heeft u geen idee wat er allemaal mogelijk is? Loopt u dan even binnen tijdens de duurzaamheidsbeurs op zaterdag 10 februari tussen 10.00 tot 14.00 uur. De heer Glasbergen, inwoner van Blaricum vertelt hoe hij zijn eigen woning energieneutraal heeft gemaakt. En Duurzaam Bouwloket is aanwezig om u verder te helpen. Daarbij kunt u het gesprek aangaan met uitvoerende bedrijven die energiebesparende en duurzaamheidsmaatregelen voor u toe kunnen toepassen.
Zie hier het programma van Duurzaamheidsbeurs

Meer informatie
Heeft u vragen met betrekking tot de isolatieactie of de duurzaamheidsbeurs? Neem dan contact op met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of te bellen naar (072) 743 39 56.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente