Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Inkoopactie woningisolatie herhaald nu ook met dakisolatie

Geplaatst op Vrijdag 15 September 2017 - Geschatte leestijd: 2 minuten, 8 seconden

15-9-2017

Een beter geïsoleerd huis is niet alleen goed voor het milieu. Een betere woningisolatie is ook fijn voor je portemonnee en levert bovendien het nodige wooncomfort op. Toch zien veel mensen op tegen het geregel: wat is een goede prijs en hoe zit het met de kwaliteit? Die zorgen neemt de gezamenlijke inkoopactie ‘Winst uit je Woning’ weg. De actie was afgelopen jaren een groot succes en wordt herhaald. Nu ook voor dakisolatie.


In samenwerking met de gemeente Zaanstad organiseerde ‘Winst uit je Woning’ al eerder twee gezamenlijke inkoopacties. Een groot succes, want maar liefst 750 woningeigenaren maakten gebruik van de inkoopacties en lieten hun huis isoleren.


Vanaf 18 september kun je vrijblijven inschrijven
Nu wordt de inkoopactie herhaald voor de inkoop van spouwmuur, vloer- én dakisolatie. Vanaf 18 september kunnen eigenaren van een woning van vóór 1976 vrijblijvend inschrijven. Winst uit je Woning is onafhankelijk en zorgt ervoor dat scherp geprijsde aanbieders worden geselecteerd en dat de kwaliteit is gewaarborgd.

Advies aan huis
Geef je jezelf op als deelnemer dan kun je een bezoek inplannen met een onafhankelijke adviseur van ‘Winst uit je Woning’. Aan huis wordt je geholpen bij het kiezen van de beste isolatiemaatregelen en –materiaal. Nieuw is dat er naast vloer- en spouwmuurisolatie bij deze inkoopactie ook dakisolatie wordt aangeboden. Het gaat hierbij om het isoleren van de binnenkant van schuine daken.

Energiecafé voor meer informatie
Wilt je meer horen over hoe zo’n inkoopactie werkt? Kom dan naar het Energiecafé hiervoor wordt georganiseerd. De mensen van ‘Winst uit je Woning’ en het Duurzaam Bouwloket geven presentaties en beantwoorden vragen. Je bent dinsdag 3 oktober van harte welkom bij Pascal College Zuid, Middelven 2 in Zaandam. Inloop is om 19.00 uur en het programma is van 19.30 tot 21.30 uur.

Hulp bij opruimen zolder
De inkoopactie geldt dit keer ook voor dakisolatie. Ben je van plan je schuine dak te laten isoleren, dan moet je zolder tijdelijk (vrijwel) leeg zijn. Een uitdaging op zich, waar je misschien wel wat hulp bij kunt gebruiken. Die hulp wordt tijdens deze actie geboden in de vorm van een workshop onder leiding van een Zaanse professional organiser. Daarnaast kun je in aanmerking komen voor persoonlijke begeleiding, een online training en afvoer van overbodige spullen. Geef bij je aanmelding voor de inkoopactie aan of je hier belangstelling voor hebt!

Gratis en vrijblijvend inschrijven
Inschrijven voor de inkoopactie is geheel vrijblijvend. Het is aan jou om wel of niet tot isolatie over te gaan na het ontvangst van het aanbod dat uiteindelijk wordt gedaan. Inschrijven kan vanaf 18 september via de site van ‘Winst uit je Woning’.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente