Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Infraroodactie Haarlemse Huizenbezitters 2018

Geplaatst op Vrijdag 19 Januari 2018 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 9 seconden

19-1-2018

Infraroodfoto’s

Haarlemse huizenbezitters kunnen zich nú aanmelden voor het laten maken van infraroodfoto’s van hun huis. Op deze foto’s kun je direct zien op welke plekken je woning warmte verliest. Dit kan zijn door kieren langs ramen en deuren, door slecht of niet geïsoleerde muren, daken en vloeren of door slecht isolerend glas.

Advies bouwkundige
Naast de foto’s krijgen deelnemers professionele uitleg van een bouwkundige van het Duurzaam Bouwloket over de foto’s en advies over zinvolle energiebesparende maatregelen en mogelijkheden om warmtelekken aan te pakken. Bijvoorbeeld door je huis beter te isoleren. Zo kunt u uw wooncomfort verbeteren en uw energielasten aanzienlijk verlagen. Kijk hier voor meer informatie.

Kosten
De kosten voor foto’s en uitleg door de bouwkundige samen zijn €60,-. De eerste 10 deelnemers die zich aanmelden voor infraroodfoto’s krijgen 50% korting (kosten voor warmtefoto's + advies zijn dan €30,- i.p.v. €60,-)! De infraroodactie wordt uitgevoerd door de Haarlemse Groene Ambassade en Energiepioniers Haarlem in samenwerking met Duurzaam Bouwloket.

Inschrijven
Schrijf je nu per e-mail in onder vermelding van ‘Infrarood-actie 2018’ uw naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen wanneer er infraroodfoto’s gemaakt kunnen worden, de uitleg door de bouwkundige vindt dan op latere datum naar aanleiding van de foto’s plaats. De eerste datum om foto’s te laten maken is zaterdag 17 februari, meer data volgen in overleg.

 

Infrarood 1  Infrarood 2

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente