App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen in het Stevenshof

 

Informatieavond Speciaal voor bewoners van koophuizen uit de Stevenshof organiseren de gemeente Leiden, het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket en wijkambassadeur Ckees van Oijen op dinsdag 23 januari (19.30-21.30 uur; inloop 19.15) in het huis van de buurt (Libertas, aan de Trix Terwindstraat 4, Leiden) een Goed informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen.

Meer wooncomfort met minder energielasten

In de duurzaamheidscampagne van gemeente Leiden staat het woord Goed centraal. Woningeigenaren worden met deze campagne geholpen om hun huis te verduurzamen en zelf te zorgen voor een comfortabele en energiezuinige woning, met lagere woonlasten. Goed voor het milieu en Goed voor uw portemonnee.

Referentiewoning en stappenplan
Duurzaam Bouwloket heeft in de Stevenshof de meest voorkomende woningtypen onderzocht op de energiebesparings- en verduurzamingskansen. De resultaten hiervan zijn per woningtype samengevat in acht verschillende Goed menukaarten. Een Goed menukaart geeft in stappen aan hoe woningeigenaren in de Stevenshof de komende jaren het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van woningen in de Stevenshof kunnen verbeteren en hoeveel daarmee is te besparen op de energiekosten. Tijdens de bijeenkomst worden de belangrijkste resultaten en meest interessante maatregelen gepresenteerd waarmee de koopwoning de komende jaren kan worden verbeterd.

Aanbod bedrijven
Tijdens de avond presenteert de wijkambassadeur in samenwerking met regionale bedrijven een Goed aanbod van de meest interessante energiebesparende maatregelen. Na afloop van de bijeenkomst kunnen bewoners aangeven in welke maatregelen ze geïnteresseerd zijn en ook direct in gesprek met de bedrijven.

Aanmelden
Voor de Goed informatieavond kunnen bewoners van een koophuis in de Stevenshof zich aanmelden via info@duurzaambouwloket.nl onder vermelding van naam en volledige woonadres. Op de informatieavond is ruimte voor 100 bezoekers. Bij meer aanmeldingen wordt er een extra avond georganiseerd, waarover uiteraard bericht volgt.

Vragen?
Meer duurzaamheidsinspiratie is te vinden op www.gagoed.nl en voor concrete mogelijkheden om de woning te verduurzamen zie www.duurzaambouwloket.nl. Contact voor vragen en informatie: info@duurzaambouwloket.nl.

Het programma;
19:15 uur Inloop
19:45 uur Opening wijkambassadeur Ckees van Oijen
19:55 uur Resultaten Goed menukaarten en stappenplan
20:15 uur Toelichting meest interessante maatregelen
21:55 uur Aanbod bedrijven
21:30 uur Vragen en afsluiting
21:00 uur Mogelijkheden bewoners (advies PKW, Burengroep etc.) en vervolg
21:10 uur Vragen en Einde avond
21:30 uur Afsluiting

Realisatie door MindProductions.nl