Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Informatieavond energiebesparing 24 mei wordt verplaatst

Geplaatst op Vrijdag 19 Mei 2017 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 14 seconden

19-5-2017

Vanwege het geringe aantal aanmeldingen wordt de informatieavond energiebesparing in Egmond aan den Hoef van 24 mei verplaatst. De waarschijnlijke oorzaak hiervan is dat voetbalclub Ajax deze avond de finale van Uefa Europa League speelt tegen Manchester United. Bij het inplannen van de informatieavond is hier helaas geen rekening mee gehouden.

Op het moment staat er nog geen nieuwe datum gepland. Wilt u hiervan op de hoogte worden gebracht?
Stuur dan een mail naar info@duurzaambouwloket.nl of bel naar 072 – 743 39 56.

 

Waarom is de informatieavond interessant?
Energie besparen en comfortabel wonen, wie wil dat nou niet? Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw woonsituatie en waar te beginnen? De gemeente Bergen en het Duurzaam Bouwloket helpen u graag verder tijdens de informatieavond.

Ter voorbereiding van de informatieavond zijn er energiescans met infraroodbeelden gemaakt van de meest voorkomende woningtypen uit Egmond aan den Hoef. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en na afloop kunnen de aanwezigen de energieadviezen inzien. In de adviezen staat stap voor stap aangegeven hoe de woningen verduurzaamd kunnen worden, inclusief de nodige investeringen, besparingen en terugverdientijden.

Speciaal kortingsaanbod
Voor de inwoners die meteen aan de slag willen, wordt er een korting aangeboden voor het toepassen van duurzaamheidsmaatregelen. Dit aanbod is afgestemd in overleg met uitvoerende bedrijven en wordt speciaal aangeboden voor de inwoners uit Egmond aan den Hoef. Na afloop van de bijeenkomst kunnen aanwezigen aangeven in welke maatregelen zij eventueel geïnteresseerd zijn, waarna zij een vrijblijvende offerte met korting ontvangen.
 

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente