App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Informatieavond energie besparen en comfortabel wonen

Maandag 22 januari in ontmoetingscentrum De Halve maan

 

Energie besparen en comfortabel wonen, wie wilt dat nou niet? Landelijk zijn veel woningeigenaren bezig met het energiezuinig maken en verduurzamen van de woning. Financieel gezien is het een zeer interessante investering en goed voor de verkoopwaarde van de woning. Bent u benieuwd welke mogelijkheden interessant zijn voor uw woonsituatie en waar u het beste kan beginnen? Duurzaam Bouwloket organiseert in opdracht van de Projectgroep Verduurzamen Gebouwen Oostkapelle (PVGO) in samenwerking met gemeente Veere een informatieavond ‘energie besparen en comfortabel wonen’.


Maandag 22 januari bent u vanaf 19:00 van harte welkom in Ontmoetingscentrum de Halve Maan.
De informatieavond is extra interessant voor woningbezitters uit Oostkapelle.

Programma

Ter voorbereiding van de informatieavond heeft Duurzaam Bouwloket in Oostkapelle de meest voorkomende woningtypen doorgelicht op energiebesparingsmogelijkheden. De resultaten hiervan worden tijdens de informatieavond gepresenteerd. Daarbij is er voor elk woningtype een maatwerkadvies gemaakt. Een maatwerkadvies geeft aan hoe u in stappen het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kan verbeteren, inclusief de nodige investering en de geschatte terugverdientijd.

 

Het programma is ook interessant voor de rest van de woningbezitters uit Oostkapelle. Naast de resultaten van de bevindingen uit de wijkaanpak geven de adviseurs van Duurzaam Bouwloket presentaties over isolatiemaatregelen en het opwekken van eigen energie. Daarbij krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen.
 

Aanmelden

Ben u van plan de avond te bezoeken? Meld u dan aan door te mailen (info@duurzaambouwloket.nl) of te bellen (072 – 743 39 56) onder de vermelding van uw postcode en huisnummer.

Wil u alvast meer informatie over energie besparende en duurzaamheidsmaatregelen?
Neem dan een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl.

Realisatie door MindProductions.nl