App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Grote belangstelling isolatieactie Noordoost Friesland

13-2-2018

De isolatieactie van de ANNO gemeenten en het Duurzaam Bouwloket is een groot succes! De actie is pas net van start en al 276 woningeigenaren uit Noordoost Fryslân hebben gebruik gemaakt van de kortingsactie voor isolatiemaatregelen. Een groot deel hiervan heeft zich laten adviseren tijdens de informatieavonden.


Was u niet aanwezig bij één van de avonden, maar wilt u wel advies over het isoleren van de woning? De gemeente raadt u aan de mogelijkheden te bespreken met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Zij kunnen u alles vertellen over de maatregelen, materialen en belangrijke aandachtspunten. Stel uw vraag door te bellen (072-743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl). 

Kortingsactie isolatiemaatregelen
Wilt u ook gebruik maken van de kortingsactie? Via het Duurzaam Bouwloket kunt u tot en met 31 maart 10% korting krijgen op de toegepaste vierkante meter prijs van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie. Via de website www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij bedrijven die mee doen aan de actie. U vindt er ook meer informatie over de actievoorwaarden.

Waarom een isolatieactie?
De ANNO gemeenten zijn een isolatieactie om hun inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van de woningen. De actie is voornamelijk interessant voor woningeigenaren met een woning gebouwd voor het jaar 1975. Het grotendeel van de woningen is slecht of niet geïsoleerd.

Is uw woning niet goed geïsoleerd? Dat is een gemiste kans! Een goed geïsoleerde woning bespaard namelijk een paar honderd euro per jaar, zorgt voor een verhoogt wooncomfort en is goed voor de verkoopwaarde van de woning. Wacht niet af en bespreek de mogelijkheden met het Duurzaam Bouwloket!

Realisatie door MindProductions.nl