App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Gemeente Haarlem gaat samen met Heemstede en Bloemendaal samenwerking aan met Duurzaam Bouwloket

De Noord Hollandse gemeenten Haarlem, Heemstede en Bloemendaal zijn vanaf vandaag officieel een samenwerking aangegaan met het Duurzaam Bouwloket. Door de samenwerking kunnen de inwoners gratis en vrijblijvend terecht op het digitale platform voor informatie en onafhankelijk advies.

 

 

Het Duurzaam Bouwloket wordt al enige tijd ingezet door de gemeenten Alkmaar en Hoorn. Sinds enkele maanden zijn daar ook de gemeenten Medemblik en Enkhuizen aan toegevoegd. Door de samenwerking met de gemeenten Haarlem, Heemstede en Bloemendaal kunnen steeds meer inwoners gebruik maken van de diensten van het loket. Inmiddels is het Duurzaam Bouwloket uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidsloket van Nederland.

 

Voortrekkersrol
Wethouder Jur Botter van de gemeente Heemstede is blij dat de inwoners gebruik kunnen maken van het Duurzaam Bouwloket “Door de telkens stijgende energielasten nemen voor veel huishoudens de woonlasten jaarlijks toe en het besteedbaar inkomen af. Men kan de woonlasten fors verlagen door te investeren in energiebesparende maatregelen. Als gemeente hebben wij een voortrekkersrol en attenderen wij graag onze inwoners op de kansen die er liggen. Met het Duurzaam Bouwloket hebben de gemeente Heemstede, Haarlem en Bloemendaal een goed portaal om onze inwoners te voorzien van informatie en onafhankelijk advies” aldus de wethouder. 
 

Foto: Onno van Middelkoop (www.ovmfotografie.nl) 

Realisatie door MindProductions.nl