App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Collectieve inkoop duurzaamheidsmaatregelen wijkaanpak Oostzaan

9-3-2017

LET OP! U kunt nog maar twee weken gebruik maken van de collectieve inkoop!

De afgelopen maanden is de gemeente Oostzaan in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket de wijken ingegaan om de energiebesparingskansen van de meest voorkomende woningtypen onder de aandacht te brengen bij woningbezitters. De resultaten hiervan zijn tijdens drie informatieavonden gepresenteerd aan meer dan 150 inwoners. Vanwege de vele enthousiaste reacties is er op initiatief van een aantal bewoners een collectieve inkoop gestart voor het toepassen van de duurzaamheidsmaatregelen.

Onder begeleiding van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket zijn er samen met de ambassadeurs offertes opgevraagd bij meerdere gecertificeerde lokale/regionale bedrijven. Vervolgens hebben de ambassadeurs per maatregel een aantrekkelijk aanbod gekozen voor de volgende maatregelen:

 

-Vloerisolatie

-Bodemisolatie

-Spouwmuurisolatie

-Zonnepanelen

-Waterzijdig inregelen van de CV

-Toepassen van een (duurzaam) verwarmingssysteem (CV en warmtepomp).

 

Collectieve inkoop tot en met 16 april!

Wilt u gebruik maken van een voordelige inkoopprijs en ontzorgd worden tijdens het proces van het aanvragen van offertes tot aan het toepassen van de maatregel(en)?

Laat het Duurzaam Bouwloket weten of u mee wilt doen met de collectieve inkoop en in welke maatregelen u geïnteresseerd bent. Via www.duurzaambouwloket.nl/wijkaanpak/oostzaan kunt u zich tot en met 16 april 2017 opgeven voor de collectieve inkoop. Wanneer alle aanmeldingen binnen zijn ontvangt u een vrijblijvende offerte met een kortingstarief. Vertel het door aan uw buren, want hoe meer mensen er mee doen, hoe scherper de prijs!

 

Gratis en onafhankelijk advies
Bent u benieuwd welke energiebesparende maatregelen er interessant zijn voor uw woonsituatie?

Het Duurzaam Bouwloket helpt u verder met gratis en onafhankelijk advies.

Neem een kijkje op www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie over mogelijke maatregelen, of stel uw vraag door te bellen (072-743 39 560) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl).

Realisatie door MindProductions.nl