Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Borselse woningmarkt

Geplaatst op Maandag 26 Februari 2018 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 0 seconden

26-2-2018

Zaterdag 14 april 2018 organiseert gemeente Borsele in Heinkenszand de vijfde editie van de Borselse Woningmarkt. Wat in 2014 begon als een bescheiden en laagdrempelige woningmarkt is uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks evenement. Ook de editie van 2017 was weer geslaagd met zo'n 600 bezoekers en ruim 40 gemotiveerde standhouders. De 4 hoofdthema's op deze woningmarkt zijn:

  • Zorg
  • (Ver)bouwen
  • Energie Besparen
  • Levensloopbestendig Wonen
     

Op de woningmarkt staat een keur aan standhouders.

Zo zijn verschillende zorgpartijen aanwezig om informatie te verstrekken over e-health, domotica en (zorg)hulpmiddelen. Ook zijn er standhouders die u kunnen informeren over woningisolatie, zonne-energie en warmtepompen. Daarnaast kunt u informatie krijgen over erfpacht en beschikbare opties en kavels binnen de gemeente en alles wat komt kijken bij het (laten) bouwen van een woning.

Bent u benieuwd wat de voorwaarden zijn voor een subsidie in het kader van Dorpsvernieuwing 2.0. en hoe u met deze subsidie onder andere uw woning levensloopbestendig kunt maken? Ook voor deze vragen kunt u terecht!

De Borselse Woningmarkt vindt plaats in De Stenge in Heinkenszand. U bent welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur op zaterdag 14 april 2018. Toegang is gratis.

Vragen over deze woningmarkt? Afdeling Grond en Economie (0113)238588

Ruim van tevoren publiceren wij op deze pagina een overzicht van alle standhouders

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente