App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies
Home Contact Vacatures

Vacatures Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket groeit! Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega’s. Heb jij werkervaring op het gebied van bouwkunde en projectmanagement? Kom dan solliciteren bij het Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket is een digitaal (en fysiek) energieloket waar inwoners terecht kunnen voor informatie, vragen en onafhankelijk advies op het gebied van Duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Inmiddels wordt het Duurzaam Bouwloket ingezet door meer dan 100 gemeenten in Nederland.

Junior bouwkundig (energie) adviseur
Als Junior bouwkundig energie adviseur ga je onder leiding van een senior adviseur het Duurzaam Bouwloket ondersteunen  in de uitvoering van projecten. Dit zal met name gaan om de uitvoering van adviezen omtrent het verduurzamen van woningen voor de bestaande bouw. Binnen dergelijke projecten heb je veel contact met de opdrachtgevers (overheid, bewoners en bedrijfsleven) en ben je verantwoordelijk voor de algehele projectafstemming en planning. Je bent in staat om inhoudelijk technieken toe te lichten. Je gaat  samen met collega's aan de slag om hier professioneel uitvoering aan te geven.

Lees hier het functieprofiel

Senior bouwkundig (energie) adviseur
Als senior bouwkundig energie adviseur ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Dit zal met name gaan om de uitvoering van adviezen omtrent het verduurzamen van woningen voor de bestaande bouw als voor nieuwbouw. Binnen dergelijke projecten heb je veel contact met de opdrachtgevers (overheid, bewoners en bedrijfsleven) en ben je verantwoordelijk voor de algehele projectafstemming, planning en resultaten. Als senior bouwkundig (energie) adviseur ben je vrij om nieuwe projecten te initiatieren en op te zetten. Je bent in staat om alle inhoudelijk technieken toe te lichten aan zowel grote als kleine groepen. 

Lees hier het functieprofiel

Senior relatiebeheerder
Als senior relatiebeheerder ben je de ideale gesprekspartner voor de opdrachtgevers van Duurzaam Bouwloket. Je bent volledig op de hoogte van het huidige en toekomstige (klimaat)beleid, je zorgt regelmatig voor (tussen)evaluaties voor opdrachtgevers en je bent goed in het schrijven (beleids)notities. Daarnaat ben je in staat om presentaties te verzorgen en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Meer informatie en interesse in deze functie? mail voor meer informatie naar r.langedijk@duurzaambouwloket.nl 
 

 

Realisatie door MindProductions.nl