App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Informatiebijeenkomst energiebesparing

13-03-2017, 19:00   //   13-03-2017, 21:00

Beste bewoner,

Op maandag 13 maart organiseert de gemeente Hollands Kroon in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. De gemeente nodigt u uit om de bijeenkomst te bezoeken. U bent vanaf 19:00 van harte welkom in het Wapen van Holland, Stationsweg 2, 1761 EB Anna Paulowna.

Waarom is de informatieavond voor u interessant?

Het Duurzaam Bouwloket heeft in Anna Paulowna de meest voorkomende woningtypen doorgelicht waar vervolgens maatwerkadviezen voor zijn opgesteld. De adviezen zijn ook voor uw woning van toepassing. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Tijdens de bijeenkomst willen we de resultaten met u delen en u extra tips meegeven.

Het programma;
19:00 uur              Inloop;
19.30 uur              Opening;
19.40 uur              Presentatie over de resultaten van de maatwerkadviezen ;
20:15 uur              Workshops duurzaamheidsmaatregelen;
21.00 uur              Afsluiting.

Aanbod lokale bedrijven
Tijdens de bijeenkomst wordt er een aanbod gepresenteerd van diverse duurzaamheidsmaatregelen.
Dit aanbod wordt in samenwerking met lokale bedrijven speciaal voor u aangeboden. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd bent.

Waarom organiseert de gemeente Hollands Kroon deze avond?
De gemeente vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Door de samenwerking die de gemeente met het Duurzaam Bouwloket is aangegaan krijgen bewoners de kans om gratis informatie en advies in te winnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken. De adviseurs van het energieloket staan borg voor professioneel en onafhankelijk advies. Deze informatieavond is een mooie aangelegenheid voor woningeigenaren om informatie in te winnen en vragen te stellen.

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond? Wij ontvangen daar graag bericht van. U kunt een mail sturen naar info@duurzaambouwloket.nl. Vermeld daarbij uw naam en het volledige woonadres.

Realisatie door MindProductions.nl