App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Informatieavond energiebesparing en duurzaam verbouwen Oudeschild

15-02-2018, 19:15   //   15-02-2018, 21:30


Beste bewoner,

Op donderdag 15 februari organiseert de gemeente Texel in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor bewoners uit Oudeschild. U bent vanaf 19:15 van harte welkom in dorpshuis ’t Skiltje, De Ruyterstraat 61, 1792 AK Oudeschild.

Waarom is de informatieavond interessant?
Duurzaam Bouwloket heeft in de Oudeschild de meest voorkomende woningtypen onderzocht op de energiebesparings- en verduurzamingskansen. Hiervoor hebben de adviseurs in december en januari woningopnames uitgevoerd. De resultaten hiervan zijn per woningtype samengevat in een maatwerkadvies. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u de komende jaren het comfort en de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren. Per maatregel staat benoemd wat de nodige investering is en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Tijdens de bijeenkomst wordt er inhoudelijk ingegaan op de belangrijkste resultaten en de meest interessante maatregelen om uw woning de komende jaren te verbeteren.

Het programma;
19:15 uur             Inloop;
19.30 uur              Opening wethouder;
19.40 uur              Algemene presentatie over resultaten maatwerkadviezen;
20:30 uur             Workshops opwekken eigen energie en energiebesparing/isolatie;
21:30 uur             Vragenronde / einde avond.

Aanbod bedrijven
Tijdens de avond wordt er een scherp geprijsd aanbod gepresenteerd van de meest interessante maatregelen. Dit aanbod wordt in samenwerking met gecertificeerde regionale bedrijven speciaal voor u aangeboden. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd en kunt u vrijblijvend offertes aanvragen.

Waarom organiseert de gemeente Texel deze avond?
De gemeente vindt het belangrijk om haar inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Door de samenwerking met Duurzaam Bouwloket kunnen alle inwoners gratis informatie en onafhankelijk advies inwinnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen, energie opwekken en subsidieregelingen. Deze informatieavond is de ideale gelegenheid om advies in te winnen en al uw vragen te stellen.

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond? Duurzaam Bouwloket ontvangt daar graag bericht van. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@duurzaambouwloket.nl of door te bellen naar 072 - 743 39 56 Vermeld daarbij uw naam en het volledige woonadres.

Heeft  u vragen?
Voor vragen of meer informatie over de duurzaamheidsavond kunt u contact opnemen met Duurzaam Bouwloket.

Realisatie door MindProductions.nl