App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Infoavond energiebesparing en comfortabel wonen in Heiloo

14-02-2018, 19:15   //   14-02-2018, 21:30

18-1-2018

Beste bewoner,

Op woensdag 14 februari organiseert de gemeente Heiloo in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor bewoners uit Heiloo Zuid-West. U bent vanaf 19:15 van harte welkom in de Willibrordschool,  Boekenstein 47, 1852 WS in Heiloo.

Waarom is de informatieavond interessant?

Het Duurzaam Bouwloket heeft in Heiloo Zuid-West de meest voorkomende woningtypen doorgelicht waar vervolgens maatwerkadviezen voor zijn opgesteld. De adviezen zijn ook voor uw woning van toepassing. Een maatwerkadvies geeft in stappen aan hoe u het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Tijdens de bijeenkomst willen we de resultaten met u delen en u extra tips meegeven. Ook als u weinig tot geen investeringsbudget heeft zijn er genoeg mogelijkheden.

Daarnaast maakt u kennis met de Duurzame Renovatie Helpdesk, een initiatief van ‘Heiloo Energie’.
Heiloo Energie is een groep bewoners die als doel heeft; met en voor de leden/inwoners energiebesparing te stimuleren, duurzame energie te produceren en duurzame ontwikkeling in het algemeen te realiseren. Om het doel te realiseren werken ze samen met de gemeente Heiloo, het Duurzaam Bouwloket en binnen Duurzaam Heiloo geven ze lokale bedrijven de mogelijkheid zich duurzaam te presenteren.

Het programma;

19:15 uur             Inloop;
19.30 uur             Opening;
19.40 uur             Algemene presentatie over resultaten maatwerkadviezen door een adviseur van het Duurzaam Bouwloket;
20.10 uur              Workshops langer zelfstandig thuis wonen, zonne-energie en energiebesparing/isolatie (met praktijkvoorbeelden van bewoners);
21.00 uur              Bedrijvenmarkt;
21.30 uur              Afsluiting.

Aanbod bedrijven
Tijdens de bijeenkomst wordt er een aanbod gepresenteerd van diverse duurzaamheidsmaatregelen.
Dit aanbod wordt in samenwerking met lokale bedrijven speciaal voor u aangeboden. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd bent.

Waarom organiseert de gemeente Heiloo deze avond?
De gemeente vindt het belangrijk om haar inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Door de samenwerking met Duurzaam Bouwloket kunnen alle inwoners gratis informatie en onafhankelijk advies inwinnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen, energie opwekken en subsidieregelingen. Deze informatieavond is de ideale gelegenheid om advies in te winnen en al uw vragen te stellen.

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond? Duurzaam Bouwloket ontvangt daar graag bericht van. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@duurzaambouwloket.nl of door te bellen naar 072 - 743 39 56 Vermeld daarbij uw naam en het volledige woonadres.

Heeft  u vragen?
Voor vragen of meer informatie over de duurzaamheidsavond kunt u contact opnemen met Duurzaam Bouwloket door een mail te sturen naar info@duurzaambouwloket.nl of door te bellen naar 072 - 743 39 56.
Wilt u alvast een kijkje nemen naar de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen?
Bekijk de website www.duurzaambouwloket.nl voor alle mogelijke maatregelen en handige tips.

Wij verwelkomen u graag op woensdag 14 februari. Wij hopen dat u uw voordeel doet met de presentatie van Duurzaam Bouwloket en de tips over energiebesparingsmogelijkheden voor uw woning.
 

Met vriendelijke groet,

Rob Opdam,

Wethouder Ruimtelijke Ordening en Milieu

 

Dit project is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord- Holland

 

Voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken

 

Van bewoners voor bewoners. Met als doel energiebesparing te stimuleren, duurzame energie te produceren en duurzame ontwikkeling in het algemeen realiseren.

Realisatie door MindProductions.nl