App met Zepp op nummer: 06 45 45 11 88
 

Helpdesk

Klik hier voor gratis en onafhankelijk advies

Aanmelden gratis maatwerkadvies Egmond aan Zee

14-02-2018, 00:00   //   14-02-2018, 00:00

Beste bewoner,

De gemeente Bergen organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor bewoners uit uw wijk. U ontvangt binnen enkele weken een uitnodigingsbrief. 

Kosteloos maatwerkadvies
Ter voorbereiding van de avond zoeken wij van ieder type koopwoning een referentiewoning voor het maken van een maatwerkadvies over energiebesparende maatregelen. Een referentiewoning is eigenlijk een voorbeeldwoning waarin we laten zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt uw huis aanmelden als voorbeeldwoning. Als uw huis daartoe wordt gekozen, dan ontvangt u een  kosteloos maatwerkadvies van uw woning. In deze brief leest u wat hierbij komt kijken en hoe u zich kunt aanmelden.

Energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen kunnen de energierekening flink omlaag brengen en het zorgt ervoor dat de woning zijn waarde blijft behouden of zelfs in waarde stijgt. De manier waarop u het best uw woning kunt verduurzamen en energie kunt besparen hangt onder meer af van het type huis waarin u woont. In het kader van het project ‘wijkaanpak energiebesparing en comfortabel wonen’ zal het Duurzaam Bouwloket van de meest voorkomende woningtypen een kosteloos advies op maat maken.

Wilt u een kosteloos maatwerkadvies van uw woning?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er liggen om uw woning te verduurzamen?
Stuur dan een mail naar info@duurzaambouwloket.nl en maak kans op een gratis maatwerkadvies met infraroodscan (een dergelijke scan laat zien op welke plekken de woning warmte verliest). Vermeld daarbij uw adres + telefoonnummer en welke maatregelen u in het verleden al aan uw woning heeft getroffen. Het Duurzaam Bouwloket ontvangt uw aanmelding graag vóór 14 februari aanstaande.

Nadat de aanmeldingen zijn ontvangen, wordt er voor ieder woningtype één referentiewoning geselecteerd. Bent u de eigenaar van één van de geselecteerde referentiewoningen, dan nemen de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket contact met u op. Zij bezoeken vervolgens uw woning voor het maken van het maatwerkadvies en de infraroodbeelden. Het bezoek neemt ongeveer een uur per woning in beslag. Alle adviezen en de specifieke mogelijkheden per woningtype worden gepresenteerd tijdens de informatieavond.

Het vervolg
Binnen enkele weken ontvangt u een uitnodigingsbrief voor de informatieavond, met het programma van de avond. U krijgt in ieder geval een presentatie van de adviseurs, waarbij de resultaten van de maatwerkadviezen worden gedeeld en u de ruimte krijgt al uw vragen te stellen.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of telefonisch via 072 743 39 56. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van het Duurzaam Bouwloket: www.duurzaambouwloket.nl
 

Realisatie door MindProductions.nl